Με νότα αισιοδοξίας επιστρέφει ο Λάμπης Λιβιεράτος στο μουσικό γίγνεσθαι της χώρας. Με την υπόσχεση «Θα δεις... όλα θ' αλλάξουν», τον τίτλο του νέου του τραγουδιού, μας δίνει ελπίδα κερδίζοντας θετικά σχόλια.
Τη θετική του ενέργεια μοιράστηκε με την Πέγκυ Ρίζου στην εκπομπή «Η Πέγκυ με την Παρέα της» στο Ράδιο ΠΑΡΕΑ FM 104!
Ο πολυσχιδής ερμηνευτής, με σπουδές υποκριτικής και θεατρική παρουσία δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και στην πίστα δίπλα σε μεγάλους αστέρες του ελληνικού τραγουδιού, μιλά για την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο, αλλά και τη νέα του δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα. Η διασκέδαση είναι για εκείνον τον «αντίδοτο» σε όσα μας συμβαίνουν. Δεν κρύβει την ενόχλησή του για τις διαστρεβλώσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή, ενώ μόνο καλά λόγια έχει να πει για την Άννα Βίσση.
* Στις 7 Οκτωβρίου κάνατε πρεμιέρα στο «Envy live». Μαζί σας είναι η Ντιάνα Ζαχαριάδου. Τι να περιμένει το κοινό από τη συνεργασία σας;
"Έχουμε φτιάξει ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα σε πολύ λογικές τιμές που ελπίζω να αρέσει στον κόσμο και να λειτουργήσει σαν μια καλή ευκαιρία εκτόνωσης και αποσυμπίεσης από τη γενικότερη πίεση που ασκείται πάνω μας τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά που συμβαίνουν".
* Εχει διάθεση αλλά και την οικονομική δυνατότητα ο κόσμος να διασκεδάσει;
"Η διασκέδαση είναι απαραίτητη στη ζωή μας! Ακόμα κι αν δεν έχουμε δεδομένη τη διάθεση πρέπει να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις γι’ αυτήν, γιατί αλλιώς θα σαλτάρουμε εντελώς. Όταν αυτή δεν προσφέρεται σε λογικές τιμές, πρέπει να την επιδιώκουμε".
* Πώς σας φαίνεται το σημερινό μουσικό τοπίο; Η οικονομική κρίση έχει πλήξει το ελληνικό τραγούδι;
"Η οικονομική κρίση έχει πλήξει τους πάντες και τα πάντα! Η προσπάθεια όμως σε όλους τους τομείς είναι αναγκαία προκειμένου να προχωρήσουμε και να μη μείνουμε στάσιμοι κλαίγοντας απλώς τη μοίρα μας για ό,τι κακό μας βρίσκει".
* Ετοιμάζετε νέα δισκογραφική δουλειά;
"Έχει ήδη βγει στα Ραδιόφωνα ένα νέο τραγούδι που μου έχει γράψει ο Κώστας ο Γαλανός με τον Αντρέα τον Γιατράκο με τίτλο «Θα δεις... όλα θ' αλλάξουν». Είμαι στο στούντιο αυτόν τον καιρό ετοιμάζοντας κι άλλα νέα τραγούδια και εύχομαι αν όλα πάνε καλά μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε έτοιμη μια ολοκληρωμένη δουλειά".
* Πώς σας φαίνεται το ότι αρκετοί μουσικοί πλέον προωθούν τη δουλειά τους μέσω Διαδικτύου; Εσείς έχετε σκεφτεί να κάνετε κάτι τέτοιο;
"Μα το κάνω ήδη... Το κομμάτι που προανέφερα βγήκε πρώτα στο Youtube. Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα και μ 'αυτή θα συμβαδίσουμε. Το Ραδιόφωνο όμως θα παραμένει πάντα μια σταθερή αξία!".
* Σας ενοχλεί που τα Μέσα Ενημέρωσης ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή ή πιστεύετε, όπως πολλοί, ότι χρειάζεται η δημοσιότητα για να «θρέφεται» ο θρύλος του καλλιτέχνη;
* Όταν δεν διαστρεβλώνουν την αλήθεια... -που δυστυχώς το κάνουν πολύ συχνά- δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην ξεπερνάμε και κάποια όρια. Δεν μ' αρέσει η υπερέκθεση γιατί τελικά σου γυρίζει μπούμερανγκ! Πολλές φορές όμως δεν μπορείς και να το ελέγξεις. Όταν δω ότι για οποιονδήποτε λόγο τυγχάνει να υπερεκτεθώ... μαζεύομαι! Ο...θρύλος πάντως του καλλιτέχνη, όπως λες, νομίζω ότι θρέφεται καλύτερα μέσα από τη δουλειά του και όχι από την όποια δημοσιότητα".
* Θα μπαίνατε στη διαδικασία να παρουσιάσετε τη ζωή σας σ’ ένα ριάλιτι ανάλογο με αυτό που προβάλλεται σήμερα στις τηλεοπτικές μας οθόνες;
"Όχι, δεν θα το έκανα, αλλά δεν κατακρίνω όσους το κάνουν. Σίγουρα κάποιο λόγο θα έχουν και είναι απολύτως σεβαστός! Και για να ξεκαθαρίσω και κάτι που η Τηλεόραση προσπάθησε τεχνηέντως να διαστρεβλώσει... τι λέγαμε προηγούμενα... Απλά όταν με ρώτησαν ειλικρινά δεν είχα δει την εκπομπή και δεν μπορούσα να εκφέρω γνώμη. Δεν έχω λοιπόν κανένα πρόβλημα που η Αννα Βίσση αναφέρθηκε στη σχέση που είχαμε πριν από πολλά χρόνια.
Αντίθετα ευχαριστώ πολύ και όσους μίλησαν θετικά για μένα και την ίδια θα ήθελα να σου πω ότι την εκτιμώ και τη θαυμάζω απεριόριστα!".
* Είστε αγαπητός στον κόσμο. Σε μόνο μια σελίδα που δημιούργησαν οι θαυμαστές σας για εσάς στο Facebook αριθμούν σχεδόν 1.200. Ποιο τραγούδι θα αφιερώνατε σε αυτούς;
"Τους αφιερώνω το καινούργιο μου τραγούδι «Θα δεις... όλα θ' αλλάξουν» και εύχομαι για όλους μας να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο!!!".