You are here: Home Συνεντεύξεις Ο Κώστας Καραφώτης παρέα με την Πέγκυ!

Ο Κώστας Καραφώτης παρέα με την Πέγκυ!

Μόνο «Απεργώ» δεν λέει ο δραστήριος Κώστας Καραφώτης στον ΠΑΡΕΑ 104 FM! Καλεσμένος στην εκπομπή «Η Πέγκυ και η παρέα της» αποκάλυψε πού και πώς ξεκίνησε να τραγουδά, εκμυστηρεύτηκε στην Πέγκυ Ρίζου τα πάθη που είχε με τις γυναίκες, μέχρι πού θα έφτανε για την αγαπημένη του, ενώ τραγούδησε ζωντανά και το «Ήρθες εσύ»!..
Δεν βρέθηκε τυχαία στο χώρο του τραγουδιού, καθώς η μουσική ήταν πάντα το πάθος του όπως εξομολογείται. Από μικρός μάθαινε στο ωδείο θεωρία και σολφέζ, μπουζούκι και πιάνο. Βέβαια τότε δεν φανταζόταν τον εαυτό του με μικρόφωνο μιας και στόχος του ήταν να γίνει γιατρός, αλλά το «Fame story» στάθηκε μοιραίο για την ζωή του, αφού άδραξε την ευκαιρία…
Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να ολοκληρώσει πέντε άλμπουμ, δυο σινγκλ και να κάνει πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών. Σήμερα κατακτά το φιλόμουσο κοινό με το νέο του τραγούδι «Απεργώ», ενώ ετοιμάζει το νέο του δίσκο, καθώς έχει ανακτήσει δυνάμεις μετά από μια προσωπική περιοδεία τον περασμένο Οκτώβρη σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία αλλά και μετά από μια περιοδεία στην Αμερική σε συνεργασία, που ήθελε πολύ, με την Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου.
* Ερμηνεύετε ένα τραγούδι με τίτλο εμποτισμένο από το κλίμα της εποχής το «Απεργώ». Είναι σύμπτωση ή εσκεμμένα το επιλέξατε;
«Ερμηνεύω μια λέξη από το κλίμα της εποχής. Το τραγούδι δεν μιλάει για απεργία, αλλά για συναισθηματική απεργία, δηλαδή το νόημά του. Ήταν όμορφο που ταίριαξε με το κλίμα της εποχής. Να πούμε με ένα διαφορετικό τρόπο, απέχω από κάποια πράγματα, από την αγάπη είτε από μια σχέση είτε από μια κατάσταση. «Απεργώ» από μια σχέση γιατί δεν είναι όπως τη θέλω. Το τραγούδι είναι σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Θάνου Παπανικολάου».
* Το τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί ήδη;
«Ναι, η σκηνοθεσία είναι του JACO, είναι ο σκηνοθέτης που έχει αναλάβει τα τελευταία μου τρία βίντεοκλιπ».
* Αυτό το τραγούδι έδωσε το τίτλο σε ένα cd single που πρόκειται να βγει;
«Ολοκληρωμένος δίσκος θα βγει το Πάσχα και θα περιλαμβάνει το «Απεργώ» και το «Όλα θα πάνε καλά»».
* Οπότε βρίσκεστε στο στούντιο αυτή τη περίοδο. Τι να περιμένουμε από εσάς;
«Ακριβώς. Περιμένουμε έναν πιο λαϊκό δίσκο από τους προηγούμενους. Περισσότερα ερωτικά τραγούδια από μένα γιατί νιώθω ότι οφείλω να τα δώσω στο κοινό μου. Θα είναι κάτι πολύ όμορφο. Δεν βιαζόμαστε ακόμη ακούμε τραγούδια, δεν έχουμε επιλέξει όλα τα τραγούδια. Πιστεύω ότι θα γίνει επιλογή τη στιγμή που θα αποφασίσουμε».
* Ο δίσκος θα είναι digital ;
«Θα κυκλοφορήσει κανονικά».
* Τα media μέχρι τώρα έχουν γράψει για την ερωτική σας ζωή, τη νοσηλεία σας σε νοσοκομείο, την απώλεια του σκύλου σας…
* «Αυτά προέκυψαν από κάποια πράγματα που γράφονται στο twitter από αυθορμητισμό και τα παίρνουν και τα κάνουν κάποια θέματα, άλλα είναι σοβαρά άλλα δεν είναι σοβαρά».
* Σας ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή;
«Έχουν να ασχοληθούν αρκετό καιρό. Αυτό το διάστημα και αυτό μ’ αρέσει πολύ το ότι δεν ασχολούνται. Όταν είχαν ασχοληθεί έντονα νομίζω ότι είχε πάρει διαστάσεις παραπάνω από ό,τι έπρεπε».
* Γενικά προστατεύετε την ιδιωτικότητά σας;
«Ναι, κοιτάζω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή πάρα πολύ και το κάνω τα τελευταία χρόνια σε έντονο βαθμό».
* Με το twitter έχετε καλή σχέση. Με την τεχνολογία πώς τα πάτε;
«Με την τεχνολογία τα πάω πάρα πολύ καλά και με όλα αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και Twitter και τα ανανεώνω και γράφω σε αυτά καθημερινά».
* Βεβαία στο Facebook είχαν ανακοινώσει κάτι πολύ δυσάρεστο, ότι ήσαστε νεκρός.
«Ναι, είχαν φτιάξει και σελίδα. Ήταν μια κακή στιγμή και αυτή η υπόθεση πήρε το δρόμο της. Δεν υπάρχει πλέον η σελίδα. Ασχολήθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αυτό και δεν πήρε πολλές διαστάσεις. Τους βρήκαν».
* Δώσατε συνέντευξη στον ΠΑΡΕΑFM. Η παρέα και γενικά η συντροφικότητα τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;
«Είναι νομίζω βασικό στοιχείο του χαρακτήρα και η παρέα και η συντροφικότητα χωρίς να λείπουν στιγμές που θέλω να ‘μαι μόνος μου και να θέλω να κάνω πράγματα μόνος μου. Τότε καταφέρνω να κάνω απολογισμό για πράγματα που δεν προλαβαίνω να κάνω την υπόλοιπη μέρα όταν είμαι με κόσμο και με βοηθάει πάρα πολύ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η συντροφικότητα και η παρέα δεν είναι στοιχεία απαραίτητα για να χαλαρώνω».
* Για να ξαναγυρίσουμε στα επαγγελματικά σας. Ετοιμάζετε κάποιες εμφανίσεις για το επόμενο διάστημα;
«Νομίζω ότι θα το ξέρω τις επόμενες μέρες».
* Θα εμφανιστείτε σε πίστα ή σε μουσική σκηνή;

«Δεν το αποκλείω και το δεύτερο καθόλου».
* Θα κάνετε άλλες περιοδείες;
«Όχι, νομίζω μετά την τελευταία μου εμφάνιση στη Γερμανία στο Ντίσελντορφ ολοκληρώθηκαν. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει το στούντιο για το δίσκο».

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012
Διαφήμιση